Ota yhteyttä


Kerro kokemuksistasi tai anna palautetta lomakkeella, johon pääset tästä linkistä.

Ravintola

Ruokalista

Huvilan keittiön peruslinjauksiin kuuluvat läheltä, tuoretta ja casual dining. Meillä on ilo ja oikeus käyttää lähialueen kasviksia, kaloja, lihoja sekä metsän antimia marjoja ja sieniä. Olut ja oluen valmistusraaka-aineet ovat myös luonnollinen osa Huvilan raaka-ainemaailmaa. Modernissa panimoravintolassa, jossa olut on pöydässä vakioasetuksena ei myöskään kavahdeta erinomaisia artisaaniviinejä. Oma maahantuontimme tuottaa viinit persoonallisilta pientuottajilta Italiasta, Itävallasta ja Saksasta.

Huvilan keittiön perustana ovat ensiluokkaiset lähialueilta toimitetut raaka-aineet ja kotimaisen järvikalan monipuolinen käyttö. Keittiön avainsanoja ovat laatu, tuoreus, lähituotanto ja käsityöläisyys. Ruokanautinnon kruunaavat ravintolan huolella valitsemat ja itse maahantuomat viinit, sekä omassa panimossa valmistetut oluet ja siideri.