Ota yhteyttä


Kerro kokemuksistasi tai anna palautetta lomakkeella, johon pääset tästä linkistä.

Anttolanhovi

Anttolanhovi on seisonut jykevästi paikoillaan Saimaan rantamaisemissa kauniin mäntymetsän keskellä jo yli kolmenkymmenen vuoden ajan. Hotellista on vajaan puolen tunnin ajomatka Mikkelin keskustaan.

Anttolanhovissa voit valita yöpymispaikaksi viihtyisän huoneen rantahotellistamme, rannan tuntumassa sijaitsevan rivitalohuoneiston tai upeat Art&Design villamme.

Rantahotellin laadukkaissa kahden hengen huoneissa vaihtoehtoina ovat economy, standard, superior tai sviitti. Heräät Saimaan rannalla ympärilläsi kaunis, voimia antava suomalainen luonto. Aamiaisella sinua odottaa parhaista maaseudun mauista sydämellä valmistettu ruoka ja oman leipurimme leipoma tuore leipä.

Anttolanhovin keittiössä tehdään ruokaa suurella sydämellä lähiseudun parhaista raaka-aineista. Lihat noudamme yksityiseltä pienteurastamolta, kalat paikallisilta kalastajilta, vihannekset ja juurekset läheisiltä maatiloilta - aina saatavuuden mukaan. Myös käyttämämme marjat ja sienet poimitaan puhtaasta Saimaan alueen luonnosta. Viinilistalle on valittu järvimaisemaan sopivien pienten tuottajien laadukkaita viinejä. Oman paikkakunnan tuotteita ovat Ollimäen Viinitilan liköörit, siideri ja pontikka.

Rantaravintolamme palvelee päivittäin, aamiaisesta illalliseen. Kesäaikaan Rantaravintolan terassilla grillataan ja rannassa sijaitseva Kotaravintola on avoinna ympäri vuoden tilausravintolana. Kaikki ravintolatilamme ovat savuttomia ja niissä on A-oikeudet.

Monipuoliset liikuntamahdollisuudet ovat myös niitä asioita, joita voimme sinulle Anttolanhovissa tarjota. Mikä parasta, voit harrastaa liikuntaa ympärivuotisesti sisällä ja ulkona.

Virkistävä aloitus päivään on aamu-uinti Saimaassa. Järvi kutsuu kesäisin melontaretkille, soutelemaan tai kokeilemaan vaikkapa kirkkovenettä. Rauhoittavia maalaismaisemia voit käydä ihailemassa polkupyörän tai maastopyörän selässä.

Talviaikaan hotellin vierestä lähtevät 1,6 ja 5 km valaistut ladut tai mitäpä jos kokeilisit lumikenkäkävelyä? Kesäaikaan tarjoamme viikko-ohjelmassamme ohjattuja aktiviteetteja loman viettoon. Hotellivieraidemme käytössä ovat myös kuntosali, liikuntasali sekä sauna- ja allasosasto.

Anttolanhovin Day Spassa on erikoistuttu kosmetologisiin hoitoihin, esteettisiin vartalo- ja kasvohoitoihin sekä perinteisiin ja itämaisiin hierontahoitoihin. Day Spassa kasvo- ja vartalohoidot tehdään ylellisesti italialaisen RVB konseptin mukaisesti.

Saimaan inspiroivissa rantamaisemissa onnistuu myös kokous isolla – tai pienellä – porukalla. Olemme tehneet pitkäjänteistä työtä laadukkaiden kokouspalveluiden tarjoamiseksi ja nyt myös Rantahotellin kaikki kokoustilat on hiottu kuntoon viimeistä yksityiskohtaa myöten. Pienet ryhmät (8 – 12 henkilöä) voivat kokoustaa myös huviloissa linnun laulun äärellä. Uutta! Kokousvieraanamme voit valita maaseudun puhtaisiin makuihin perustuvista kolmesta ruokateemasta toiveisiisi ja tarpeisiisi parhaiten sopivan. Lähtökohtana ovat lähiseudun pientuottajien ja maatilojen tuottamat, kauden parhaat raaka-aineet. Kokousten oheen tarjoamme mielellämme myös toiveittenne mukaista oheisohjelmaa asiantuntijaluennoista ohjattuihin liikuntahetkiin.

  • Korkealaatuinen maalaisravintola
  • Kokous- ja juhlapalvelut
  • Rantahotelli
  • Sauna ja uima-altaat
  • Day Spa
  • Ulkoilureitit ja välineet
  • Art&Design villas

Anttolanhovi
Hovintie 224
52100 Anttola
Puh. 020 757 5238

www.artdesignvillas.fi

Avoinna ympäri vuoden.

Anttolanhovi sijaitsevat 25 km Mikkelin keskustasta kantatien 62 varrella. Helsingistä huviloille on matkaa 260 km, Lappeenrannasta 128 km ja Savonlinnasta 112 km.