Ota yhteyttä


Kerro kokemuksistasi tai anna palautetta lomakkeella, johon pääset tästä linkistä.

Art & Design Villas

Luonnollista luksusta täyden palvelun villoissa.

Saimaan rannalla sijaitsevissa Art & Design Villoissa nautit yksityisyydestä, rauhasta ja huvila-asumisen parhaista puolista: järviluonnosta, omasta saunasta, takkatulesta sekä hotellitason palveluista. Saat huvilaan toiveidesi mukaisesti niin ateriat kuin kokinkin, erityisesti suosittelemme huvilaan toimitettua aamiaista. 
Kaikki tarjoamamme ruoat valmistetaan puhtaista paikallisista raaka-aineista.

Huviloista löytyy suomalaisten nykytaiteilijoiden töitä ja niiden sisustuksessa on käytetty suomalaista designia - sekä uutuuksia että klassikoita. Taitelijoista mainittakoon Kari Cavén, Kaarina Kaikkonen, Marika Mäkelä, Teemu Saukkonen, Hanna Vahvaselkä, Rauha Mäkilä, Antti Keitilä, Johanna Ilvessalo, Pekka Jylhä, Jussi Tiainen, Nina Roos ja Sinikka Tuomainen.

Huviloiden suunnittelun lähtökohtana on ollut ekologinen ajattelu. Käsiteltyjä materiaaleja on käytetty minimaalisesti, jotta huvilat kuormittaisivat ympäristöään mahdollisimman vähän. Huvilat ovat ekopuutaloja, joissa on käytetty luonnonmukaisia materiaaleja. Seinämateriaalina on suomalaista koivua, lattiat ovat luonnonkiveä ja pihalaatat kotimaista kiveä. Sisustustekstiileissä on suosittu pellavaa, puuvillaa ja villaa.

Art & Design Villas
Anttolanhovi
Hovintie 224
52100 Anttola
Puh. 020 757 5238

www.artdesignvillas.fi

Avoinna ympäri vuoden.

Art & Design Villat sijaitsevat 25 km Mikkelin keskustasta kantatien 62 varrella. Helsingistä huviloille on matkaa 260 km, Lappeenrannasta 128 km ja Savonlinnasta 112 km.