Ota yhteyttä


Kerro kokemuksistasi tai anna palautetta lomakkeella, johon pääset tästä linkistä.

Butiken på Landet

Tilan uskollisten hevosten entisestä tallista löytyy nyt vaatteita Euroopan laadukkaimmilta valmistajilta.

Viehättävä koivukuja johtaa ylös kohti keltaista päärakennusta, punaisia sivurakennuksia ja komeaa kivinavettaa. Rauhallinen luomulypsykarja laiduntaa ympärillä olevia hakamaita. Täällä asuu Grotenfeltin perhe, Kerstin ja Nilssekä lapset Anna, Carin ja Wilhelm ja heidän dalmatiankoiransa Lotta.

Kerstin Grotenfelt perusti vuonna 2001 Wehmaan Kartanon vanhaan talliin Butiken på Landet -kaupan, jonka valikoimissa on ainutlaatuisia eurooppalaisia laatuvaatteita ja asusteita sekä miehille että naisille. Henkilökunnan asiantuntevalla opastuksella löydät taatusti itsellesi sopivaa ja tyylikästä päällepantavaa. Butiken på Landet tarjoaa mahdollisuuden nauttia maaseudun rauhasta ja miellyttävästä maalaisympäristöstä. Myös ohjelmatarjontaa järjestetään asiakkaideniloksi ympäri vuoden. Grotenfeltin perhe toivottaa Sinut aina tervetulleeksi ostoksille ja teelle.

  • Erilainen vaatekauppa
  • Ainutlaatuisia laatuvaatteita
  • Miellyttäviä tapahtumia ja kokemuksia

Butiken på Landet
Wehmaan Kartano
Pieksämäentie 234
51900 Juva
Puh. (015) 651 301

www.bpl.fi/wehmais

Avoinna: ke–pe 12–18, la–su 12–16. Kesällä 1.6.–31.8.
Avoinna joka päivä: ma–pe 10–18, la– su 10–16.

Butikenin naapurissa sijaitsee Suomen ainoa englantilainen teehuone, TeaHouse of Wehmais, jonka tiloissa voit nauttia aidon englantilaisen teekattauksen ostosten lomassa. Grotenfeltin perhe toivottaa Sinut tervetulleeksi vieraakseen Butiken på Landetiin ja TeaHouse of Wehmaisiin.