Ota yhteyttä


Kerro kokemuksistasi tai anna palautetta lomakkeella, johon pääset tästä linkistä.

Kekkolan Kartano

Unohtumattomia elämyksiä eteläsavolaisessa kartanomiljöössä.

Vuonna 1920 valmistunut Kekkolan kartano sijaitsee idyllisen koivukujan päässä luonnonkauniilla niemellä kymmenen minuutin ajomatkan päässä Mikkelin keskustasta. Kartano on ollut mukana monessa maamme historiallisessa vaiheessa. Muun muassa jatkosodassa päämajan hajasijoituksessa kartanoa isännöi tykistökenraali Nenonen, jonka vieraana Kekkolassa nähtiin myös marsalkka Mannerheim.

Nykyään Kekkola elää uutta kukoistustaan juhlien, kurssien, illanviettojen ja ratsastusharrastuksen keskipisteenä ympäri vuoden. Kartano on myös ikimuistoinen paikka häiden tai joulun viettoon. Majoitus järjestyy jopa 40 henkilölle huoneissa, joista jokainen on omanlaisensa, kartanon monivaiheisen historian mukaan sisustettu.

Tuletpa ystäviesi, perheesi, sukusi, asiakkaidesi tai työporukkasi kanssa, niin kartanon miljöö, harrastusmahdollisuudet ja isäntäväki hemmottelevat sinua niin kesällä kuin talvellakin. Anna ajan pysähtyä, nauti hyvästä ruoasta, ratsastuksesta, tenniksestä, kalastuksesta ja rantasaunojen kuumavesialtaista. Voit myös nautiskella kaikessa rauhassa kartanon kodinomaisesta menneen maailman tunnelmasta, luonnollisen kauniista ympäristöstä ja välittömästä ilmapiiristä.

  • Ravintola- ja pitopalvelut
  • Juhla- ja kokouspalvelut
  • Kartanomajoitus
  • Sauna ja hulju
  • Ratsastuskoulu on Suomen Rastastajainliiton (SRL) hyväksymä, kesä ja viikonloppuleirit, tennis, kalastus, hiihto ym.

Kekkolan Kartano
Vanhamäentie 36
50600 Mikkeli
Puh. 015 230 474

www.kekkolankartano.fi

Avoinna tilauksesta ympäri vuoden.

Aja Helsingistä Lahden ja Heinolan kautta kohti Mikkeliä. Noin 10 km ennen Mikkeliä tulee Rantakylän ja Järvi-Suomen Portin liittymä oikealle. Käänny sinne ja seuraa opasteita noin 4 kilometrin päähän Rantakylään.