Ota yhteyttä


Kerro kokemuksistasi tai anna palautetta lomakkeella, johon pääset tästä linkistä.

Kenkäveron puutarha

KENKÄVERON PUUTARHA

Yli 100 pionia ja 500 erilaista kasvia levittävät Saimaan rannassa rehevällä maaperällä sijaitsevaan Kenkäveron puutarhaan tuoksua ja väriä. Puutarhassa kasvaa satoja tuoksuvia ja upeita koriste- ja hyötykasveja. Tunnistatko joukosta sokeriyrtin, entä italianolkikukan? Marjatarhassa satoa tuottavat pensasmustikka, tyrni, erilaiset herukat ja omenat.

Puutarhan antimia voi myös maistella Kenkäveron lounaspöydästä. Lounaspöydän vihersalaatit ja yrtit poimitaan kesällä puutarhasta aamulla tuoreena pöytään. Kannattaa tulla maistamaan!
Istahda ja nauti kaikessa rauhassa puutarhan tuoksuista ja väreistä, koskettele kasveja ja koe kesä kaikilla aisteillasi.Puutarha on aina auki ja sinne on vapaa pääsy. Opastuksia ryhmille voi tilata Kenkäveron myyntipalvelusta.

”Sydämelliset kiitokseni ystävällisyydestänne välittäen se myös Pikku-Marjatalle. Viehättävissä koreissaan olivat marjanne herkullisia katsella ja pöytäseurani kanssa niitä nauttiessamme erinomaisen maukkaita”. Näin kauniisti kirjoitti kiitokset pikkutytön poimimista Kenkäveron vadelmista itse Sotamarsalkka Mannerheim 12.8.1942.

Puutarha on aina auki. Puutarhassa on myös kanoja ja lampaita.

Opastuksia ryhmille voi tilata Kenkäveron myyntipalvelusta puh. 0440 162 270.