Ota yhteyttä


Kerro kokemuksistasi tai anna palautetta lomakkeella, johon pääset tästä linkistä.

Loikansaari - Lomamökit ja Huvilat

"Tunnetta aitoa... marjamaitoa... eloa ihanaa...
metsän huminaa... raikasta ilmaa... sateen ropinaa... kauniita käsitöitä... valoisia kesäöitä... ihan mahtavaa... luonnonvaloa... yhdessä oloa... maalaistunnelmaa... saariston sielua... estetiikkaa.... pitkää historiaa.."

Ihan parhaita lomapäiviä!

Loikansaari on pieni idyllinen maaseudun lomapaikka aivan Savonlinnan saariston ytimessä. Meillä nautit aidosta suomalaisesta mökkielämästä ja eri vuodenaikojen kiehtovuudesta Saimaan järviluonnossa. Country henkiset rantamökit ja tasokkaat rantahuvilat sijaitsevat Loikansaaren kartanon mailla, jolla on pitkä historia yhtenä alueen vanhimpana asuinpaikkana.

Juuri se, sekä saaristolaisuus, tuovat oman säväyksen lomaan Loikansaaressa. Voit nauttia maaseudun perinnemaisemista, virkistyä luonnonläheisyydestä ja päästä perille Saimaan sielukkuudesta. Loikansaaressa voit helposti yhdistää mökkeilyn, veneilyn ja kulttuurikaupungin tarjoamat palvelut. Viihdytpä sitten hitaasti soudellen tai vauhdikkaasti moottoriveneellä viilettäen, molemmat onnistuvat. Savonlinnaan on matkaa 16 km tietä pitkin ja 10 km vesiä myöten.

Tutustu mökki- ja huvilavalikoimaamme tästä.

  • Mökki- ja huvilavuokrausta
  • Kartanon putiikki
  • Opastetut moottoriveneretket
  • Välinevuokrausta, moottoriveneet ja maastopyörät
  • Avoinna ympäri vuoden

Loikansaaren Lomamökit
Loikansaarentie 430
58810 Kallislahti Savonlinna
+358 44 0640116
lomamokit@loikansaari.fi

Linkit verkkosivuille:

www.loikansaari.fi

www.facebook.com/loikansaari