Ota yhteyttä


Kerro kokemuksistasi tai anna palautetta lomakkeella, johon pääset tästä linkistä.

Lomamokkila

Koe aito maalaismiljöö ja nauti isäntäväen sydämellisestä vieraanvaraisuudesta.

Mitä kaikkea ovatkaan mahtaneet nähdä vuonna 1810 rakennetun aitan hirret? Niillä olisi varmasti kerrottavanaan lukuisia mielenkiintoisia tarinoita parin vuosisadan varrelta. Menneinä vuosina aitassa on yöpynyt momenlaista matkailijaa aina japanilaista ministeriä myöten.

Kun nousevan auringon maan valtiomies saapui paikalle turvamiehiensä saattelemana, kävi isännän mielessä ajatus, ettei aitan taso ehkä riittäisi arvovaltaiselle vieraalle. Ministerinperhe kuitenkin viihtyi Lomamokkilassa erinomaisesti, osallistui lypsyyn ja eläinten hoitoon aitosavolaiseen tapaan. ”Onhan ympäristö aidosti erilainen verrattuna hektiseen kaupunkielämään. Täällä löytää sielunrauhan´, virkkoi ministerismies kokemuksestaan myöhemmin.

Lomamokkila on vuosikymmenten saatossa lunastanut paikkansa niin suomalaisten kuin ulkomaistenkin asiakkaiden sydämessä. Maatilasta on nykyisellään kasvanut monipuolinen matkailutila, jossa harjoitetaan yhä myös maataloutta. Majoitustarjonnan valikoima ulottuu yksinkertaisesta aittamajoituksesta hotellitason huoneisiin ja rantamökkeihin. Ja tietenkin tarjolla on myös aitoa ja maukasta maalaisruokaa.

  • Monipuolista majoitusta
  • Aamiainen ja puolihoito
  • Kokouspalvelut
  • Aktiviteetit: kalastus, hiihto, kelkkailu, pyöräily,melonta
  • Välinevuokraus

Lomamokkila
Mikonkiventie 209
57310 Savonlinna
Puh. 015 523 117

www.lomamokkila.fi

Avoinna ympäri vuoden.

Lomamokkila sijaitsee 12 km Savonlinnan keskustasta lentoaseman suuntaa. Tarkempi ajo-ohje ja kartta löytyy osoitteesta www.lomamokkila.fi