Ota yhteyttä


Kerro kokemuksistasi tai anna palautetta lomakkeella, johon pääset tästä linkistä.

Panimoravintola Huvila

Suussa sulavia herkkuja, suurenmoista olutta ja letkeää livemusaa. Niistä on Huvilan elämykset tehty.

Panimoravintola Huvila sijaitsee Savonlinnan keskustassa, järven rannalla. Huvilan keittiön peruslinjauksiin kuuluvat läheltä, tuoretta ja casual dining.
Meillä on ilo ja oikeus käyttää lähialueen kasviksia, kaloja, lihoja sekä metsän antimia marjoja ja sieniä. 
Olut ja oluen valmistusraaka-aineet ovat myös luonnollinen osa Huvilan raaka-ainemaailmaa.
Modernissa panimoravintolassa, jossa olut on pöydässä vakioasetuksena ei myöskään kavahdeta erinomaisia ja huolella valittuja viinejä.

Kesäisin Huvilan terassilla voi myös kuulla ajankohtaisimmat ja kiinnostavimmat kotimaiset artistit ja bändit. Pitkän päivän päätteeksi vuoteen löytää Huvilan yläkerrasta. Kyse ei ole suuresta hotellikompleksista, vaan kahdesta kodikkaasta Bed & Breakfast-huoneesta panimon yläpuolella.

Savonlinnassa on pitkä historian perintö oluen valmistuksessa. Luonnollisesti tukevat juuret kiertyvät Olavinlinnan perustuksiin yli 500 vuoden taakse. Waahto Brewery jatkaa ylpeänä tätä monisatavuotisesta perinnettä Panimoravintola Huvilan tiloissa.
Panimohistorian musta hetki koitui vuonna 1973, jolloin Savonlinnan Oluttehdas sulkeutui ja kuivaa kautta elettiin aina vuoteen 2002 asti, jolloin Panimoravintola Huvila avautui. Panimon ideologia on pohjautunut pintahiivaolutmaailmaan lähinnä brittien innoittamana, mutta hanasta löytyy myös sävyjä Belgiasta, Saksasta ja uutuutena myös Amerikan ihmemaasta. Oluet tehdään käsityönä ja tarjoillaan suodattomana ja pastöroimattomina suoraan hanasta Happytime baarissa, Bistro Waahdossa ja kesäisin Ravintola Valossa ja tietenkin Panimoravintola Huvilassa.

 

Tervetuloa tutustumaan!

Panimoravintola Huvila
Puistokatu 4
57100 Savonlinna
Puh. 015 555 0555

www.panimoravintolahuvila.fi

Kiitos kesästä 2016!
Huvila avaa ovensa jälleen ensi kesäksi 2017. Panimokierrokset ja B&B toiminta jatkuu ympäri vuoden. Ravintola toimii tilausravintola periaatteella. Kyselyt ja tiedustelut: laura@savonmafia.fi