Ota yhteyttä


Kerro kokemuksistasi tai anna palautetta lomakkeella, johon pääset tästä linkistä.

Tilausristeilyt

Astu laivaan! Vip Cruise järjestää laadukkaat laivaristeilyt 20 vuoden kokemuksella Savonlinnassa! Käytössämme on kolme tasokasta alusta: kaksi aitoa Saimaan höyrylaivaa, S/S Paul Wahl ja S/S Punkaharju sekä hollantilainen risteilijä M/S Quo Vadis. Vip Cruisen kokemus erilaisten risteilyjen järjestämisestä takaa viihtyisän matkan jokaiselle. Koulutettu laivahenkilökuntamme palvelee yksilöllisesti jokaista, korkeimpien vaatimusten mukaan. Laivojemme nykyaikaiset merenkulkulaitteistot takaavat kaikille matkustajille turvallisen risteilyn.

Kesäinen Saimaa luo ainutlaatuisen ilmapiirin kaikenlaisille tilaisuuksille. Häät, merkkipäivät, liikeneuvottelut tai kokoukset mieleenpainuvassa ympäristössä, saavat kokonaan uudenlaisen merkityksen. Kaikki tilausristeilymme toteutetaan asiakkaan toiveiden ja aikataulujen mukaisesti. Risteily Saimaalla on unohtumaton elämys.

Häät, hääpäivät, syntymäpäivät ja muut juhlistamista vaativat tapahtumat. Ei ole upeampaa ja ikimuistoisempaa tapaa juhlia, kuin unohtumaton risteily kauniilla Saimaalla. Jätä järjestelyt meille ja nauti itse.

Kuten haluatte - tilausristeilyt suunnitellaan aina mittatilaustyönä asiakkaan toivomusten mukaisesti. Vieras voi toivoa reitin, matkan keston, tarjoilun, ohjelman - siis ihan kaiken. Vain mielikuvitus on rajana.