Ota yhteyttä


Kerro kokemuksistasi tai anna palautetta lomakkeella, johon pääset tästä linkistä.

Mylly

Rapion Mylly on yksi maamme vanhimpia yhtäjaksoisesti toimineita teollisuuslaitoksia. Lähes 200 vuotta jatkuneeseen mylläriperinteeseen on liitetty uusin tietotaito. Näillä voimilla Rapion Mylly jauhaa tänäkin päivänä puhtaita viljatuotteita.

Myllyn tärkein toimiala on kauppajauhatus: ruista, ohraa, vehnää ja kauraa jauhetaan erilaisiksi myllytuotteiksi ja pakataan kuluttajapakkauksiin. Rapio pitää tuotantosarjat pieninä, jotta tuotteet ovat aina ja varmasti tuoreita. Niissä ovat tallella luonnon omat aromit ja aito viljan maku. Rapion Myllyn valikoimiin kuuluu yli kaksikymmentä erilaista viljatuotetta.

Mylly on alusta saakka sijainnut kuohuvan Rapionkosken partaalla ja koskivoimaa onkin aina hyödynnetty tehokkaasti. Vielä tänäkin päivänä mylly saa osan käyttövoimastaan koskesta. Oma vesivoimalaitos jauhaa kosken kuohut vihreäksi energiaksi.

Luonnollista makua!

Rapion Myllyssä lähiseudun vilja jalostetaan lisäaineettomiksi myllytuotteiksi. Maamme vanhimpiin yhä toimiviin teollisuuslaitoksiin kuuluva mylly saa edelleen osan käyttövoimastaan Rapionkoskesta.

Myllymiljöö on luokiteltu kulttuurihistoriallisesti merkittäväksi kohteeksi ja mylly kuuluu maamme vanhimpiin yhtäjaksoisesti toimineisiin teollisuuslaitoksiin. Vuonna 2003 Seura-lehti valitsi Rapion matkailun Suomen Helmeksi.

Historiallinen myllymiljöö vehreän luonnon keskellä on aitoja elämyksiä tarjoava pysähdyspaikka matkailijalle. Kesäinen Myllykahvila tarjoilee herkullisia leivonnaisia ja Myllypuodissa on runsas valikoima myllyn tuotteita.

Tuotteitamme on myynnissä myös monissa lähialueiden myyntipaikoissa.