Ota yhteyttä


Kerro kokemuksistasi tai anna palautetta lomakkeella, johon pääset tästä linkistä.

TeaHouse of Wehmais

Suomen ainoa englantilaiseen teeperinteeseen erikoistunut teehuone sijaitsee Juvalla

Juvan seudulla liikkuva matkailija tai paikallinen teen ystävä voi hetkeksi astua Bedfordin herttuattaren, Annan, maailmaan ja nauttia kiireettömästä teehetkestä maaseudun rauhassa Wehmaan Kartanon vanhaan tallirakennukseen sisustetussa teehuoneessa.

Ruusukankain ja kukkatapetein sisustetuissa huoneissa tarjoillaan englantilaisen teeperinteen mukaisesti valmistettuja teekattauksia kuten Afternoon Tea ja Cream Tea. Teehuoneen kattavassa valikoimassa on noin 50 teelaatua, joista jokainen voi valita oman suosikkinsa.

Herkulliset leivonnaiset TeaHouse of Wehmais valmistaa itseluomu- ja lähituotteista. Paikan päällä nautittavien suolaisten ja makeiden herkkujen lisäksi teehuoneella myydään teehen liittyviä tuotteita, syötäviä herkkuja, lahjatavaraa, teekirjoja sekä irtoteetä kotiin vietäväksi tai tuliaisiksi ystäville. Teetä on myös myytävänä teehuoneen nettisivuilla www.teahouse.fi.

TeaHousen naapurissa sijaitsee vaatekauppa Butiken påLandet, joka on erikoistunut korkealaatuisiin naisten ja miesten käyttövaatteisiin. Tutustu kaupan valikoimaan ja löydä itsellesi sopivat mallit sillä aikaa kun teekattaustasi valmistetaan TeaHousen puolella. Tervetuloa nauttimaan iltapäivän teehetkestä!

”Elämässä on harvoja miellyttävämpiä hetkiä kuin se hetki, joka on omistettu iltapäiväteelle.” Henry James

TeaHouse of Wehmais
Pieksämäentie 234
51900 Juva
Puh. 040 410 1626

www.teahouse.fi

Avoinna ke–pe 12–18, la 12–16. Kesällä 1.6.–31.8. joka päivä, ma–pe 10–18, la–su 10–16.

TeaHouse of Wehmais sijaitsee Juvan Butiken på Landet-vaatekaupan vieressä. Käänny valtatie 5:lta kohti Pieksämäkeä ja aja 2 kilometriä.